
طراحی وب
طراحی سایت با جامعترین و کاملترین پکیج راه اندازی فروشگاه اینترنتی و وب سایت در آکادمی سلام موفقیت
طراحی سایت
اگر میخواهید یک سایت حرفهای و پیشرفته داشته باشید و محصولات خود را به بهترین شکل ممکن منتشر کنید و آنها را بفروشید، باید یک وبسایت با ساختار استاندارد داشته باشید که اصول بازاریابی و کسبوکار در آن رعایت شده باشد. اگر تصمیم دارید یک سایت پرفروش داشته باشید، میتوانید پلنهایی را که جهت انجام این کار برای شما عزیزان قرار دادهایم را مشاهده کنید. در صورت نیاز به میتوانید فرمی که در انتهای صفحه قرار دارد را پر کنید. همکاران ما بعد از دریافت درخواست طراحی سایت، با شما تماس خواهند گرفت و مبلغ حدودی را به شما اعلام خواهند کرد و در صورتی که موافق بودید، کار را شروع خواهیم کرد.در صورت داشتن هرگونه سؤال، با شماره زیر تماس بگیرید.

تعرفه طراحی وب سایت
پلان مورد نظر را انتخاب کنید
پلن نقره ای
تبلیغاتی / شرکتی-
دیزاین منحصر بفرد
-
تحویل در ۷ روزکاری
-
ایمیل سازمانی
-
گواهینامه SSl امنیتی
-
قابلیت تعویض طرح
-
پشتیبانی یک ساله
-
گارانتی بازگشت وجه
-
قابلیت ارتقا
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
پلن طلایی
فروشگاهی پایه / چند منظوره-
دیزاین اختصاصی قالب
-
تحویل در 14 روزکاری
-
سیستم فروشگاهی کامل
-
درگاه پرداخت اینترنتی رایگان
-
ابزار سئو رایگان
-
گواهینامه SSL امنیتی
-
ایمیل سازمانی
-
آموزش رایگان
-
سئو اولیه رایگان
-
بی نهایت محصول
-
-
-
-
-
-
-
-
پلن الماسی
فروشگاهی تمام عیار-
دیزاین اختصاصی قالب
-
تحویل در 21 روز کاری
-
سیستم فروشگاهی کامل
-
درگاه پرداخت اینترنتی رایگان
-
سیستم حسابداری رایگان
-
سرور قدرتمند ایران
-
ابزار سئو رایگان
-
گواهینامه SSL امنیتی
-
ایمیل سازمانی
-
آموزش رایگان
-
3 ماه پشتیبانی رایگان
-
بی نهایت محصول
-
امکانات دیجیکالا
-
عضویت با پیامک
نمونه کار طراحی سایت
تمام پکیج های طراحی سایت شامل امکانات زیر خواهند بود
بروز رسانی رایگان
تیم ما هر ماه بروزرسانی های جدید جهت گسترش امکانات و بهبود سایتتان ارائه می کند.
هاستینگ تمام ابری
میزبانی سایت شما بر روی زیر ساخت ابری امن و پرسرعت با ظرفیت اختصاصی صورت میپذیرد.
آدرس اینترنتی اختصاصی
در تمامی پکیج های ما امکان اتصال دامین اختصاصی خودتان را دارید و دامین IR به رایگان ارائه می شود.
پشتیبانی هفت روز هفته
ما در سریعترین زمان پاسخگوی سوالات و مشکلات شما به صورت آنلاین و تلفنی هستیم.
امکان ارتقا پکیج
هر زمان نیاز به فضا و پهنای باند بیشتری داشتید به راحتی می توانید پکیج خود را ارتقا دهید.
SSL رایگان
برای افزایش امنیت و بهبود سئو سایت خودتان، به رایگان می توانید SSL سایتتان را فعال کرد.
آیا نیاز به اطلاعات بیشتری دارید؟
از تماس رایگان استفاده کنید

آریانا فردوسی مشاور طراحی سایت و اپلیکیشن
مشاوره با آریانا فردوسی
رضایت مشتریان
نظر برخی از دانشجویان ما
مراحل کاری ما
سه گام اساسی از زمان شروع تا پایان پروژه

برنامه ریزی
ما با توجه به هویت برند و بازار هدف شما، یک برنامهریزی درست و اصولی خواهیم داشت.

پیاده سازی
طبق برنامهریزی انجام شده پیش خواهیم رفت و بر اساس اولیت و به بهترین نحو ممکن آن را پیادهسازی خواهیم کرد.

پس از شروع کار، مدام در حال بهینهسازی و بهتر کردن آن خواهیم بود و تلاش میکنیم بازدهی را افزایش دهیم.
پرسشهای متداول درباره طراحی سایت
اگر سوالی دارید که پاسخش را اینجا مشاهده نمیکنید در پرسیدنش از ما راحت باشید.
وقتی کسی میپرسد که طراحی سایت چه کاربردی دارد؟ و یا چرا به سایت نیاز داریم؟ ما در برشمردن دلایل طراحی سایت و فهرست کردن مزایای طراحی سایت در میمانیم که به کدام دلیل از بین هزاران اشاره کنیم! اما اگر بخواهیم تنها یک دلیل طراحی سایت بیاوریم، باید بگوییم امروز آنقدر استفاده از موبایل و اینترنت، رایج و همهگیر شده که اگر شما در فضای مجازی، هنگام جستجو، پیدا نشوید، برای مردم به این معناست که اصلا وجود خارجی ندارید!
سوال «هدف از طراحی سایت چیست» یکی از رایج ترین سوالاتی است که مشتریان از ما شرکتهای طراح سایت میپرسند. در پاسخ به سوال هدف از طراحی سایت چیست؟ باید گفت معمولا هدف از طراحی سایت، نزد مشتریانی که به ما مراجعه میکنند و اصلیترین دلایل نیاز به طراحی سایت عبارت است از:
- اطلاعرسانی کاتالوگی.
- برندسازی اینترنتی و بهبود وجهه.
- بازاریابی اینترنتی جهت آشنا شدن افراد جدید.
- مراودات کاری و تجاری با طرف بینالمللی.
- تسهیل و کاهش هزینه مراودات با مخاطبین و مراجعین.
- پشتیبانی و پاسخگویی و در دسترس بودن برای مخاطبین.
- تسریع فرایندهای کاری و گردش اطلاعات.
- سئو و پیدا شدن در صدر نتایج جستجوی مردم در گوگل.
- گرفتن سفارش کار، جذب پروژه و جلب نظر مشتری.
- استخدام نیروی کار جدید و دریافت رزومه آنلاین.
- فروش اینترنتی و تجارت الکترونیک.
به این تعبیر بازار هدف طراحی سایت هر کسب و کاری است که دوست داشته باشد بهتر شناسانده شود و مشتریان بیشتری داشته باشد.
انواع طراحي سايت زیاد است. اما بعضی از انواع طراحی سایت ها که در کشور ما بیشتر مرسوم و مورد نیاز است و ما هم در دادهورزان سرویس میدهیم به شرح زیر است:
طراحی سایت با سئو بالا : که هدف صاحب سایت از بدو راهاندازی رتبه گرفتن در سرچهای گوگل است و قصد دارد بازاریابی اینترنتی سایت خود را، بازاریابی موتورهای جستجو قرار دهد.
طراحی سایت با درگاه بانکی : منظور سایتهای فروشگاهی و یا سایتهای دارای فروش اینترنتی است که در مراحل پرداخت نیاز است کاربر بتواند به درگاه های پرداخت شبکه بانکی شتاب متصل شود و مبلغی را به حساب صاحب سایت بریزد.
طراحی سایت با امنیت بالا : که صاحبان سایت از روز اول، بر بالا بودن ضریب امنیتی سایت و تاب آوری بالای آن در برابر حملات و هک و نفوذ اصرار دارند.
طراحی سایت با انیمیشن : یعنی در صفحه ول و دیگر صفحات از انیمیشن یا افکت های انیمیشنی بهره گرفته شده باشد تا بر جذابیت سایت بیفزاید.
طراحی سایت با پایگاه داده : طبیعتا تمامی سایت های پویا از بانک اطلاعاتی در پشت صحنه خود بهره مند هستند.
طراحی سایت با چند کلیک : اشاره به سامانههای آنلاین سایتسازی است که طی چندین مرحله ویزارد، به سادگی، به کاربر اجازه ساختن سایتش را، با کمترین هزینه و بیشترین سرعت راهاندازی میدهند، مانند کاموا.
طراحی سایت با بارکد خوان : منظور سایتی است که بتواند به API های دستگاه بارکدخوان متصل شود و مثلا اصالت بلیطهای اخذ شده از مردم را در گیت ورودی بسنجد.
طراحی سایت با قالب های پیش ساخته : منظور روشی است که در آن بدون انجام طراحی اختصاصی تم از تمپلیتهای آماده و قالبهای پیشساخته برای راهاندازی سایت استفاده میشود.
شرکت داده ورزان در عرصههای متعددی دارای نمونه کار است. برای مشاهده بهترین نمونه کارهای طراحی سایت روی عرصه مربوطه کلیک کنید :
نمونه طراحی سایت دانشگاه
نمونه طراحی سایت شخصی
نمونه طراحی سایت فروشگاهی و نمونه طراحی سایت فروشگاه اینترنتی
نمونه طراحی سایت خبری
نمونه طراحی سایت آموزشی
نمونه طراحی سایت انجمن
نمونه کارهای طراحی سایت آژانس مسافرتی
نمونه طراحی سایت بیمارستان
نمونه طراحی سایت تجهیزات پزشکی
نمونه طراحی سایت دندانپزشکی
نمونه طراحی سایت دکوراسیون داخلی
نمونه طراحی سایت معماری
نمونه طراحی سایت مجتمع مسکونی
نمونه طراحی سایت مهندسی
نمونه طراحی سایت مدرسه
راحت ترین راه طراحی سایت پیدا کردن یک شرکت طراح سایت قوی و سپردن کامل صفر تا صد پروژه تان به اوست. این ساده ترین طراحی سایت ممکن است. زیرا انجام پروژههای طراحی سایت به آن آسانی یا سادگی که در بدو امر به نظر میآید نیست و این موضوع کاری کاملا تخصصی شده است. هیچ چیز بدرد بخور و مفید فایدهای چندان به آسانی و به راحتی به دست نمیآید!
برای طراحی سایت مناسب موبایل، باید از روش طراحی سایت ریسپانسیو استفاده کنید. البته دیگر لازم نیست مثل سابق مستقلا اقدام به ایجاد نسخه موبایل سایت کرد بلکه همان طراحی سایت طوری انجام می شود که بتواند علاوه بر دسکتاپ روی موبایل و تبلت هم عملکرد متناسب و پاسخگو داشته باشد.
بعضی سیستمهای مدیریت محتوا مانند وردپرس ابزارهای طراحی قوی دارند که خودش از ریسپانسیو ساپورت میکند و لذا طراحی سایت سازگار با موبایل، کاری آسان است. لذا نحوه ساخت سایت نسخه موبایل در واقع بازطراحی ریسپانسیو سایت است.
بله. طراحی سایت کاملا روی سئوی سایت اثر می گذارد. برای آنکه پس از طراحی بتوان سئوی موفقی داشت باید نکات زیر را در طراحی سایت رعایت کرد :
- سیستم مدیریت محتوای درستی انتخاب شود : همه سیستم های سایت ساز و یا سامانه های مدیریت محتوا در موضوع سئو مانند هم نیستند و سئوی بعضی از بعض دیگر قوی تر است. محتوا زدن در سایتی که سیستم مدیریت محتوای سئو-دوست (SEO Friendly) ندارد، شبیه بذر افشاندن در زمینی خشک و لم یزرع است.
- در طراحی سایت اصول سئو رعایت شود : در طراحی تمپلیت صفحه اصلی و صفحات داخلی قواعد سئو رعایت شود به نحوی که کدهای اچتیامال صفحه مطابق با قواعد استاندارد سئو دارای یک و فقط یک H1 اصلی باشد و ...
- تنظیمات کلی سئوی سایت در پانل مدیریت اعمال شود : پانل مدیریت سایت به ادمین اجازه دهد مشخص کند چه صفحه ای توسط گوگل کش بشود یا نشود. اینکه تگ های متای عنوان و توضیح هر صفحه چه باشد. اینکه بتوان به هر عکس عنوان و شرح اختصاص داد.
- در هاستینگ سایت کیفیت تاثیرگذار بر سئو لحاظ شود : اینکه سرعت سایت خوب باشد و سریع لود شود و کش بندی مناسب داشته باشد و بصورت پایدار در دسترس باشد به صورت بلند مدت بر سئو تاثیر می گذارد.
بعضی همین سوال را اینگونه می پرسند «چگونه آمار بازدید سایت را افزایش دهیم؟» گویی منظورشان این است که نه بازدید واقعی و تعداد انسان هایی که مطالب سایت ما را می خوانند بلکه صرفا آمار را چطور میتوان بالا برد! متاسفانه در ایران تصوری غلط وجود دارد که وجود دارد یک شرکت افزایش بازدید سایت که میتواند با استفاده از نوعی ربات افزایش بازدید سایت باعث افزایش بازدید سایت با نرم افزار شوند! چنین چیزی وجود ندارد و در صورت وجود غیرقانونی است و بی فایده است و دنیای امروز و ابزارهای آمار سنج هوشمندتر از آن هستند که به این صورت فریب بخورند. در عوض میتوان با استفاده از تکنیک های افزایش بازدید سایت و روش های صحیح افزایش تضمینی بازدید سایت، با بهبود محتوا و کیفیت سایت، آن را پربازدید کرد.
اما در پاسخ به این سوال که چگونه بازدید سایت را افزایش دهیم باید نکات زیر را یادآور شد:
- بالا بردن بازدید از سایت تنها با بهبود کیفیت سایت و بهبود محتوا ممکن است.
- هر راه حل افزایش بازدید سایت که به بهبود سایت و یا محتوای سایت کاری ندارد فریب و دغل کاری است و آخر و عاقبت ندارد.
- چیزی تحت عنوان خرید افزایش بازدید سایت وجود ندارد. کسی نمی تواند کاربران و بازدید ایشان را به شما بفروشد. باز شدن یک سایت در پنجره ای کوچک بدون اختیار کاربر فریب کاری است و آن کاربر در واقع بی اختیار سایت شما روی مرورگرش باز شده و او از این موضوع خبر ندارد و رضایت هم ندارد.
- بالا بردن بازدید سایت در گوگل همان سئو است. یعنی چنان روی کیفیت سایت و غنای محتوا کار کنیم که گوگل به عنوان داوری هوشمند و جهانی و بی طرف،سایت ما را به عنوان بهترین گزینه برای فرد جستجوکننده بالاتر از سایر نتایج بیاورد.
بازاریابی اینترنتی عبارت است از یافتن مشتریان جدید روی بستر شبکه اینترنت. مزایای بازاریابی اینترنتی چیست؟ دامنه وسیع بازاریابی و نسبت قابل قبول و موثر هزینه به فایده این روش نسبت به دیگر روش های قدیمی. تاثیر بازاریابی اینترنتی بر افزایش درآمد ثابت شده است. بازاریابی اینترنتی و کسب درامد بسیار شرکت ها به هم گره خورده است و بازاریابی اینترنتی و فروش در دنیای امروز موضوعی کاملا به هم پیوسته است.
آنلاین مارکتینگ را هنر بازاریابی اینترنتی می گویند و به آن علم بازاریابی اینترنتی هم تلقی میکنند. اما بازاریابی اینترنتی انواع مختلفی دارد. روشهای بازاریابی اینترنتی عبارتند از :
- بازاریابی اینترنتی با وردپرس : منظور راه اندازی سایتی با وردپرس است که بازاریابی اینترنتی شما را انجام دهد. مقدمه همه روش های بازاریابی اینترنتی طراحی یک سایت است.
- بازاریابی اینترنتی با موتورهای جستجو : همان بازاریابی اینترنتی با محتوای مناسب و یا بازاریابی اینترنتی و سئو است. یعنی کاری کنیم که سایت ما در کلیدواژه های مرتبط با حوزه کاری ما در موتورهای جستجو بالاخص گوگل با رتبه بالا و در صدر نتایج پیدا شود.
- بازاریابی اینترنتی با شبکه های اجتماعی : بازاریابی اینترنتی اینستاگرام و بازاریابی اینترنتی آپارات و بازاریابی اینترنتی تلگرام و یا هر شبکه اجتماعی دیگری که با فعالیت در آن بتوان مشتریان جدیدی را پیدا کرد.
- بازاریابی اینترنتی بین المللی : بازاریابی اینترنتی به انگلیسی است یعنی زدن بخش زبان انگلیسی یا دیگر زبان ها برای جذب مشتری جدید از بازارهای جهانی.
- بازاریابی اینترنتی همکاری در فروش : همان بازاریابی پورسانتی اینترنتی است که شما بابت هر فروش که در سایت تان اتفاق بیفتد به بازاریاب اینترنتی که این کاربر خریدار از کانال لینک سایت یا شبکه اجتماعی او هدایت شده باشد، پورسانتی پرداخت می نمایید.
- بازاریابی و تبلیغات اینترنتی : اینکه شما با درج تبلیغات در سایت های پربازدید قصد جذب مخاطب به روی سایت خود را داشته باشید.
- بازاریابی اینترنتی کلیکی : روش هایی مانند ادوردز گوگل که شما با پرداخت مبلغی سپرده تبلیغ دهنده در سرویس کلیکی می شوید و ایشان با تلاش در نمایش تبلیغ شما بصورت مرتبط موضوعی در سایت ها بابت هر کلیکی که بخورد و هر کاربری که به سایت شما هدایت شود مبلغ اندکی از سپرده شما کسر میکنند.
بالا بردن بازدید از سایت منوط به آن است که قبلا موارد زیر را انجام داده باشید :
- طراحی سایت با گرافیک بالا : اگر قالب گرافیکی سایت جذاب و زیبا نباشد بر فرض که به روشی سیل مخاطب هم به سایت شما سرازیر شود آن را نپسندیده و ترک خواهند کرد.
- طراحی سایت با سئو بالا : بنیه سئویی سیستم مدیریت محتوا و قالب سایت باید قوی باشد. بهترین نوع بازدید مخاطبی است که با سرچ مرتبط به سایت شما هدایت می شود.
- طراحی سایت با امنیت بالا : اگر امنیت سایت بالا نباشد بر فرض که سایت به توفیق در جذب بازدید فراوان هم دست یافت توسط حاسدان هک و بی آبرو می شود.
نکته های طراحی سایت که باید قبل و در حین و بعد از انجام پروژه طراحی سایت در نظر داشت ، موارد مهم در طراحی سایت هستند که ما بعد از 8 سال فعالیت در این حوزه به تجربه دریافته ایم و رعایت این نکته های طراحی سایت می تواند منجر به افزایش شانس موفقیت سایت شما شود :
- پروژه طراحی سایت خود را به یک شرکت طراح سایت معتبر بسپارید.
- اهداف خود از سایت، نیازمندی ها، رول مدل و نمونه هایی که دوست دارید، کارکردهایی که در سایت خود لازم دارید و نمونه محتوایی که در آینده میتوانید روی سایت تولید کنید را برای کمک به ارزیابی درست پروژه برای شرکت طراح بفرستید.
- به توصیه های کارشناسی متخصصین طراحی سایت آن شرکت گوش دهید.
- وبمستر تخصصی برای بهره برداری و بروزرسانی درست سایت در تشکیلات خود به کار بگیرید.
- در یادگیری آموزش های ارائه شده توسط شرکت طراح وقت صرف کنید تا بتوانید بهرهبرداری درستی از سایت داشته باشید.
همه سایت معتبر و یا سایت موفق می خواهند اما همه حاضر به پرداخت بهای واقعی آن نیستند! اگر واقعا سایتی موفق و معتبر میخواهید هم در طراحی سایت تان و هم در بهره برداری و بروزرسانی روزانه، موارد زیر را رعایت کنید :
- کپی رایت را محترم بشمارید : از کپی کردن محتوای دیگران و عکس های دارای کپی رایت بپرهیزید. زحمت تولید محتوای با کیفیت را بر خود هموار کنید.
- به صفحات خوب مرجع لینک دهید : اگر مطلبی را از جایی نقل قول میکنید به آن لینک دهید. در لینک دادن به مقصدهای خوبی که میتواند خوانندگان شما را تغذیه اطلاعاتی کاملتری بکند خساست به خرج ندهید.
- فارسی را پاس بدارید : حرمت زبان عزیز مادری و ادبیات شیرین فارسی را نگه دارید و حتی الامکان سعی کنید محتوای منتشره شما غلط املایی و انشایی نداشته باشد.
- به کاربران اجازه کامنت گذاری و نظر دادن بدهید : نترسید که چیزی خلاف شما و منافع شما بگویند! ایشان را آزاد بگذارید تا مشارکت محتوایی ایشان به سایت شما کمک کند و انتقادات و پیشنهادات ایشان بهترین راهنمای اصلاح مسیر شما شود.
- با کاربران سایت خود انسانی رفتار کنید : وقت ایشان را تلف نکنید، بازی شان ندهید، سردرگم شان نکنید، برای کاربر و وقت کاربر و چشم کاربر احترام قائل شوید.
- به زیبایی صفحه و چشم نوازی محتوا بها بدهید : محتوا را بی ضابطه و بی نظم و با عجله در صفحات نریزید. مانند کدبانویی که با عشق تمام سفره را سفره آرایی میکند شما هم صفحه را صفحه را صفحه آرایی کنید.
نام مناسب سایت اولین تصمیم مهمی است که شما درباره سایت تان میگیرید لذا شایسته قدری تامل و پختگی در تصمیم است. البته امروزه مانند گذشته نام دامنه چندان تعیین کننده نیست زیرا با وجود موتور جستجوی گوگل مردم دفعات بعد هم برای یافتن سایت همان را جستجو خواهند کرد که دفعه قبل کرده اند و دوباره سایت را در همان جایگاه در نتایج خواهند یافت!
اما ملاک های کلی انتخاب نام مناسب سایت عبارتند از :
- به خاطر سپردنی باشد : بتواند در آینده تبدیل به برند باشد. در حافظه بنشیند. از دیگر اسامی متمایز و خاص باشد.
- نوشتن و تایپ آن تک حالتی باشد : وقتی کسی نام دامنه را می شنود چندین حالت نگارش در ذهنش نیاید بلکه همه آن را به یک ترکیب مشخص تایپ کنند.
- تا حد ممکن کوتاه باشد : مرز مشخصی برای این موضوع نیست ولی قانون کلی این است که هرچقدر کوتاهتر بهتر.
- مرتبط با موضوع سایت باشد : به محض شنیدن آن کار اصلی سایت و موضوع محوری محتوایی سایت در ذهن شنونده نقش ببندد و بتواند به درستی کار سایت را حدس بزند.
- تلفظ آن ساده و خوش ادا باشد : بعضی حروف نسبت به بعضی دیگر نرم تز و خوش لحن تر و دارای حس بهتری هستند.
- سئو دوست باشد اما نه افراطی : به کارگیری کلمه کلیدی اصلی کسب و کار در نام دامنه به شرطی که مغایر موارد دیگر نباشد و در آن افراط نشود اشکالی ندارد.
اما کارهایی هست که کسی هنگام انتخاب دامنه انجام نمی دهد. اگر شما انجام دهید قطعا پاسخ بهتری می گیرید :
- با یک ادیب، شاعر، نویسنده مشورت کنید. کسانی که استاد ادبیات و زبان فارسی هستند دایره لغات گسترده تری در گنجینه واژگان زبانی خود دارند.
- به فرهنگ لغات مراجعه داشته باشید : اگر حوصله کنید و وقت صرف کنید شانس یافتن کلمه ای اصیل در فارسی را خواهید داشت که نه تنها بسیار زیبا بر سایت شما می نشیند بلکه بدیع هم هست و کسی تا کنون آن را در سایتی استفاده نکرده و احتمالا دامین آن هم آزاد است!
- از ابزارهای آنلاین پیشنهاد دامین بهره ببرید : گرچه اکثر این ابزارها انگلیسی هستند و کمتر برای فارسی ابزاری کارآمد دیده ایم اما استفاده از این ابزارها که کلمات مشابهی را پیشنهاد میدهند خالی از لطف نیست.
- طریقه نامگذاری دامنه سایت های رقیب و همکار را بررسی کنید : با بررسی سایت های داخلی و خارجی که موضوع سایت شان شبیه به شماست می توانید از طریقه نامگذاری ایشان الگو بگیرید.
اما از انجام کارهای زیر در انتخاب نام مناسب برای سایت بپرهیزید :
- از خط تیره و اعداد و ارقام استفاده نکنید : برای مخاطب معنی این را میدهد که دامین خوبی گیر نیاورده اید و مجبور به ثبت این دامنه شده اید.
- از نام دامنه با عبارت فارسی بپرهیزید : گرچه اینکار تاثیرات اندک مثبت سئویی دارد اما از آن چشم بپوشید! زیرا برای مردم ناخوشایند و یادآور سایت های اسپم و بی کیفیت است.
- نامی شبیه یا تداعی کننده یک برند دیگر نگذارید : جلوی شیطنت نفس خود را بگیرید و سعی کنید روی پای خود بایستید نه روی دوش برندی که دیگران به زحمت علم کرده اند.
ممکن است این سوال را از منظر مشکلات طراحان سایت بپرسید اما آنچه ما در اینجا برمیشمریم، مشکلات طراحی سایت از منظر صاحب سایت و مشتری پروژه است :
- مشکل باز نشدن سایت
- مشکل آپدیت سایت
- مشکل آپلود سایت
- مشکل سایت ثبت سفارش
- مشکل کش شدن سایت
- مشکل ریدایرکت شدن سایت
- مشکل دیر لود شدن سایت وردپرس
- مشکل باز نشدن عکس سایت
بهتر است بعد از طراحی سایت این موارد را بررسی و پیگیری کنید :
- ثبت سایت در موتور جستجو و ثبت سایت در گوگل : با ثبت آدرس سایت در گوگل، حضور یک سایت تازه طراحی شده را به گوگل اطلاع میدهید تا بات های خود را برای بررسی و کش کردن و ظاهر کردن سایت شما در نتایج خود ارسال کند. ثبت سایت در موتور جستجوی گوگل خصوصا ثبت سایت جدید میتواند تسریعی در سئوی سایت ایجاد کند.چگونگی ثبت سایت در گوگل و نحوه ی ثبت سایت در گوگل در سایت ها توضیح داده شده است. ثبت سایت روی گوگل را جدی بگیرید.
- ثبت سایت در سامانه ساماندهی فضای مجازی : سایت ساماندهی دات آی آر که مرتبط با دولت است و اگر سایت در آن ثبت شد از بعضی حقوق قانونی در ایران برخوردار می شود.
- ثبت سایت در ترافیک داخلی : اگر سایتی تمام مخاطبانش در ایران هستند میتواند با ثبت سایت خود در سامانه آنلاین مربوطه به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ثبت شود وزارت ارتباطات این سایت ها را به اپراتورهای اینترنتی اعلام میکند تا برای کاربران هزینه استفاده از محتوای آنها نیم بها محاسبه شود.
شعار سایت همان شعار برند (Slogan) است که در عبارتی کوتاه یک سازمان یا محصول یا سرویس را معرفی میکند و ویژگی مثبت و مزیت های آن را بولد میکند. شعار تبلیغاتی یا با عبارتی با فونت ریز در هدر سایت و یا با عبارتی با فونت درشت در اواسط سایت طراحی می شود. اما در انتخاب شعار تبلیغاتی برای سایت می بایست به این نکات توجه داشت:
- حقیقت داشته باشد و مطابق با واقع باشد.
- کوتاه باشد.
- به یاد ماندنی باشد.
- یک ویژگی ممتاز را به ذهن متبادر کند.
- از دیگر موارد مشابه متمایز باشد.
- حس خوب و انسانی به مخاطب بدهد.
- کمی چاشنی طنز داشته باشد.
- شفاف و رک باشد دو پهلو نباشد.
- متناسب با تیپ شخصیتی طیف مخاطبین باشد.
محتویات داخل سایت را محتوای سایت میگویند. به عبارت بهتر هرگونه دیتا، اطلاعات، عکس،آیکون، انیمیشن، ویدیو،عناوین و متون و اخبار و مقالات و ... که بستر انتقال اطلاعات به کاربر در رسانه وب هستند را محتوای سایت مینامند. لذا در پاسخ به سوال محتوا در سایت چیست می بایست گفت نه سورس کد و تم سایت، اما هرچیز دیگری که به عنوان اطلاعات بعد از راه اندازی سایت وارد آن شده است را محتوای سایت میگویند.
تهیه محتوای سایت به منظور تغذیه اطلاعاتی سایت و انتشار روی رسانه وب را تولید محتوا می گویند. این کار را گاهی یک وبمستر یا مدیر سایت یا ادمین سایت انجام میدهد و گاهی تیم تولید محتوا این کار را در سایت های بزرگتر انجام میدهند.
سئو محتوای سایت یعنی انجام بعضی کارها و تکنیک ها که منجر به بهبود محتوای سایت برای موتورهای جستجو و غنی سازی محتوا برای کسب رتبه بالاتر در گوگل می شود. به تعبیری درست سئو فقط و فقط محتوا است و در صورتی که محتوای سایت به صورت غنی کار شود تاثیری بسزا بر سئوی سایت خواهد داشت. اما کار محتوایی به هدف افزایش رتبه در سئو در چند مرحله زیر قابل اجراست :
- تدوین محتوا قبل از طراحی سایت : در این مرحله تولیدکنندگان محتوا می بایست با انجام تحقیقات کلیدواژه ای متوجه جستجوهای مردم حول و حوش موضوع سایت و و اولویت بندی کلمات کلیدی شوند. همچنین می بایست محتوای کامل سایت قبل از شروع پروسه طراحی تدوین شده در اختیار تیم طراح قرار گیرد تا دیدی جامع نسبت به ساختار محتوا بدست آورند.
- تدوین محتوا در حین طراحی سایت : از آنجا که دیزاین گرافیکی و محتوا روی همدیگر برهمکنش دارند می بایست تیم تولید محتوا تعاملی نزدیک و تنگاتنگ با تیم فنی توسعه سایت داشته باشند تا عنداللزوم تغییرات لازم را در محتوا بدهند.
- تدوین محتوا بعد از طراحی سایت : بعد از تحویل گرفتن سایت از تیم طراح، فرد یا تیم وبمستری که متصدی تولید محتوا هستندن می بایست مطابق با برنامه ای تدوین شده و جدول زمانبندی به صورت منظم و پیوسته با نرخ مشخصی سایت را هدفمند با محتوای مناسب بروزرسانی کنند.
خوب بودن محتوای سایت را می توان بر اساس ملاک ها و معیارهای زیر سنجید :
- پرهیز از محتوای تکراری در سایت: گوگل به خوبی و هوشمندی تمام تشخیص محتوای سایت کپی و تکراری را با دقت انجام میدهد و متوجه وجود هرگونه محتوای تکراری در سایت می شود. الگوریتم های رتبه بندی گوگل طوری تنظیم شده اند که طبیعتا تاثیر محتوای تکراری در سئو منفی باشد. لذا باید سعی کنید چه عمدا و یا سهوا دچار محتوای تکراری نشوید.
- تشخیص محتوای کپی شده : گوگل به نحوی تحیرآور و شگفت انگیز میتواند تشخیص کپی بودن محتوا را با دقت انجام دهد و حتی اگر شما یک پاراگراف متن را بدون ذکر منبع از سایت دیگری در سایت خود کپی کنید سریعا تشخیص محتوای کپی میدهد. به جای استفاده از حاصل دسترنج دیگران باید به بازوی تولید محتوای خود تکیه کنید.
- تناسب تصاویر با موضوع محتوا : عکس ها فقط به هدف زیباسازی سایت در مطلب درج نمی شوند بلکه قرار است عکس ها مبین عناوین و روشن کننده مفاهیم و کمک کار متون در انتقال مطلب و وسیله به ارتباط برقرار کردن بهتر مخاطب با صفحه باشند. لذا با صرف وقت و جستجوی مناسب با چاشنی ذوق هنری و طبع ژورنالیستی عکسی مناسب برای مطالب برگزینید و یا جتی عکسبرداری کنید.
- هنر در فرمت ارائه محتوا : بسته به نوع مخاطب محتوا، ساعتی که معمولا برای گرفتن این محتوا به سایت متصل می شود، دیوایسی که از طریق آن سایت را می بیند و ... گاهی بهتر است محتوایی در قالب پی دی اف تدوین شود و گاهی بهتر است ویدیو شود و گاهی بهتر است اینفوگرافیک شود و گاهی بهتر است مقاله ای متنی شود.
- تکنیک در انتخاب نحوه نمایش محتوا : مثلا محتوای تاریخچه تاسیس را به جای یک متن کسالت آور چند پاراگرافی میتوان به زیبایی در قالب یک تایم لاین جذاب بصری ساماندهی کرد و یا می توان نمایش مواد غذایی لازم برای پخت غذا را بعلاوه عکس از غذای نهایی پخته شده در طراحی صفحه دستور پخت، به جای درج دو عکس در دو جای متفاوت،در قالب یک عکس قبل و بعد نمایش داد که کاربر ببیند این مواد غذایی تبدیل به این غذا میشود.
انواع تولید محتوا برای سایت های اینترنتی بر اساس موضوع سایت عبارت است از :
- تولید محتوای سایت فروشگاهی
- تولید محتوا سایت گردشگری
- تولید محتوا سایت آموزشی
- تولید محتوای سایت خبری
- تولید محتوا سایت فرهنگی
انواع روش تولید محتوا برای سایت عبارت است از :
- تولید محتوای سایت به روش تالیف
- تولید محتوای سایت به روش تدوین
- تولید محتوای سایت به روش ترجمه
امروزه تصاویر در طراحی سایت نقشی به سزا دارد و به کارگیری تصاویر زیبا برای طراحی سایت از مهمترین ارکان رسیدن به سایتی زیباست. اما زیبایی و مناسب بودن عکسها و تصاویر برای طراحی سایت مرهون رعایت نکات زیر است :
- توجه به رنگ بندی و تناسب رنگ های عکس با رنگبندی سایت.
- توجه به تناسب آدم ها، اشیاء و مضامین داخلی عکس با فرهنگ و اعتقادات و مرسومات جامعه هدف سایت.
- توجه به صدای کلی برند در عکس ها.
- توجه به بومی بودن عکس ها و عدم استفاده از چهره ها و مکان هایی که برای جامعه مخاطب نامانوس و عاریه ای است.
- توجه به حجم عکس ها و حجم کلی همه تصاویر سایت و سنگینی معقول صفحه.
- توجه به فرمت عکس و ابعاد عکس و رزولوشن عکس و ثابت یا متحرک بودن تصاویر.
- توجه به عنصر خلاقیت و چاشنی طنز و دلپذیری زیبایی شناختی و هنرمندانه بودن عکاسی عکس ها و تصاویر.
انواع مکان های کاربرد عکس در طراحی سایت عبارتند از :
- تصویر بکگراند سایت
- تصاویر سایت خبری
- تصاویر پانوراما
- تصاویر پروفایل
- بنرها و تصاویر متحرک
انواع روش رسیدن به تصاویر مناسب برای طراحی سایت عبارت است از :
- عکسبرداری مشتری صاحب سایت از کسب و کار و محصولات و نفرات خود.
- استفاده از خدمات عکسبرداری صنعتی آژانس های عکاسی و تصویربرداری.
- استفاده از عکس های به کار رفته در سایت های موضوع مشابه،همکار و یا رقیب داخلی و بین المللی.
- استفاده از مخازن عکس های با کیفیت طبقه بندی شده موضوعی بینالمللی.
- استفاده از سرویس جستجوی تخصصی سرچ عکس موتور جستجوی گوگل.
در پاسخ به این سوال که ادمین سایت کیست؟ باید گفت ادمین سایت یا همان مدیر سایت، کسی است که پس از طراحی سایت توسط شرکت طراح، سایت را تحویل میگیرد و بر اساس آموزشهایی که میبیند و مهارتهای شخصی که دارد، میتواند در طول مدت بهرهبرداری از سایت، محتوای آن را بروزرسانی و سایت را مدیریت کند.
اما وظیفه مدیر سایت چیست؟ تسکهای روزانهای که یک مدیر سایت باید انجام دهد عبارتند از :
- بروزرسانی و آپدیت محتوایی سایت، هر از چندی یکبار، بر اساس محتوای مورد نیاز مخاطبین.
- بررسی مداوم سایتهای رقیب و الگوگیری نکات مثبت ایشان و تلاش در رقابت سازنده با ایشان.
- بررسی گزارشهای آپدیت پلاگینها، برای بروزرسانی افزونههایی که نیازمند آپدیت هستند.
- بررسی گزارشات امنیتی سایت و هکهای جلوگیری شده و نفوذهای خنثی شده.
- بررسی کامنتهای درج شده کاربران و نشان دادن عکسالعمل مناسب به هر کامنت و تایید بعضی و حذف بعضی و پاسخدهی مناسب به بعضی دیگر.
- بررسی فرمهای الکترونیک پر شده روی سایت و گزارشات فرم ها و عکسالعمل نشان دادن مناسب نسبت به کاربری که فرم پر کرده و پیگیری فرم او.
قالب گرافیکی انواع مختلفی دارد که عبارتند از :
- قالب سایت چند منظوره : پوسته گرافیکی که دارای تمهای داخلی متنوع و صفحات تمپلیت زیادی است که میتوان از آن برای طراحی سایتهایی با موضوعات مختلف، بهره گرفت.
- قالب سایت راست چین : پوسته گرافیکی که از زبان فارسی و راست به چپ پشتیبانی میکند. زیرا اکثر پوستههای از پیش آماده، انگلیسی و بینالمللی هستند و تنها بخشی از آنها از زبان فارسی و راست به چپ پشتیبانی میکنند.
- قالب سایت اطلاع رسانی : پوستهای گرافیکی که به درد راهاندازی سایتهای کاتالوگی معرفی و اطلاعرسانی میخورد.
- قالب سایت تک صفحه ای : که مناسب پیادهسازی سایتهای تکصفحهای هستند، سایتهایی که همه محتوا، در یک صفحه با اسکرول زیاد طراحی میشود.
- قالب سایت پرتال : پوستههای گرافیکی که مناسب راهاندازی سایتهای پورتالی هستند.
- قالب سایت چند زبانه : که میتوان از آن هم برای راهاندازی بخش فارسی و هم انگلیسی و هم دیگر زبانها بهره گرفت.
- قالب سایت های معروف : که کپیبرداری شده از سایتهای معروف داخلی و خارجی هستند و مناسب حال کسانی که میخواهند در طراحی سایت خود به جای طرح های بدیع از طرحهای سایتهای موفق، تقلید کنند.
در پاسخ به این سوال که پشتیبانی سایت چیست؟ باید گفت شاید مهمترین فاکتوری که در انتخاب شرکت طراح سایت باید در نظر بگیرید این است که آیا پشتیبان مناسبی هست یا خیر؟ زیرا پروسه طراحی معمولا چندین هفته بیشتر به طول نمی انجامد اما این مرحله پشتیبانی است که چندین سال امتداد دارد و مشتری که سایتی را از شرکت طراحی تحویل گرفته،در طول مدت بهره برداری سوالات زیادی برای وی پیش می آید و به مشکلاتی برمیخورد که طبیعتا نیازمند راهنمایی و کمک و حمایت متخصصین شرکت طراح است.
ممکن است این تصور پیش بیاید که اگر سایتی که روز اول شرکت طراح تحویل میدهد حرفه ای و اساسی و بی نقص باشد چرا باید به ایرادی بر بخورد که نیازمند پشتیبانی شرکت طراح باشد؟ و یا این سوال که چرا شرکت طراح سایتی طراحی نمی کند که به مشکلی برنخورد؟!
در پاسخ باید گفت گرچه کار اساسی و استاندارد و علمی منطقا باید به کمترین مشکل در آینده بر بخورد و اگر سایت واقعا خوب کار شده باشد نباید چندان مشکلی برای آن پیش بیاید و نباید کار با پنل ادمین آن چندان سخت باشد که نیاز به راهنمایی تیم طراح داشته باشد و این مطلب درست سرلوحه ما در داده ورزان است که
علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد
اما نکته مهمی که باید در نظر داشت این است که سایت مثل یک محصول فیزیکی که کارخانه ای بیرون میدهد نیست بلکه موجودیتی زنده است بعد از تحویل به مشتری دائما در حال تغییر است :
سورس کدهای هسته وردپرس در حال آپدیت دائمی است.
سورس کدهای پلاگین ها و افزونه ها در حال آپدیت دائمی است.
سورس کدهای نرم افزار وب سرور و سیستم عامل سرور در حال آپدیت دائمی است.
به علاوه عملکرد ادمین سایت منشاء بروز مشکلاتی طبیعی می شود مثلا :
نام کاربری و کلمه عبور را بارها غلط زدن و بلاک شدن.
پاک کردن ناخواسته محتواهای مهم از روی سایت.
دستکاری های نادانسته در تم لیوت.
همچنین سایت در معرض بعضی تهدیدهای بیرونی هست که تحت کنترل شرکت طراح یا مشتری صاحب سایت نیست مثلا :
نفوذها و هک ها و تهدیدات امنیتی.
تحریم داخلی یا خارجی فلان سرویس بین المللی، فلان سرور، فلان پلاگین.
تغییر سیاست های کاری مشتری صاحب سایت و یا شرکت طراح.
پس سایت موجودیتی است که نیازمند حمایت و پشتیبانی دائمی شرکت طراح است و اینجاست که شرکت طراح می بایست صفات زیر را برای پشتیبانی حرفه ای سایت در خود بپرورد :
آپدیت همیشگی دانش فنی روز.
اطلاع از رخدادهای روز دنیای اینترنت کشور و دنیا.
انجام اقدامات پیشگیرانه و تمهیدات لازم برای عدم بروز مشکلات قابل پیش بینی.
فراهم آوردن بستری مناسب و بروزشونده و ویدیویی برای آموزش کامل و مستمر مشتری.
استنتاج منطقی علت بروز مشکل و عیب یابی صحیح.
کادر فنی با سواد ثابت و پایدار که هر روز تغییر نکنند.
بهره مندی از سامانه تیکتینگ و پشتیبانی آنلاین و ریموت و زیرساخت های فنی لازم برای ارائه نظاممند خدمات پشتیبانی مانند چت پشتیبانی سایت و پشتیبانی زنده سایت.
مردم داری و ادب و تواضع در حل مشکلات مشتریان.
صبر و حوصله و بردباری در تعامل با مشتری دارای اضطرار.
ما در آکادمی سلام موفقیت ، به گواه تماس هایی که مشتریان جدید با مشتریان در حال دریافت سرویس ما میگیرند، مفتخریم که به بهترین پشتیبانی سایت شناخته می شویم.
یکی از دلایل حسن شهرت آکادمی سلام موفقیت به بهترین شرکت پشتیبانی و طراحی سایت، دلسوزی و تعهد و خیرخواهی نیروهای پشتیبانی ما، در کنار تخصص و دانش فنی بالایی است که دارند. موارد پشتیبانی سایت که مشمول دریافت خدمات پشتیبانی طراحی سایت میشوند عبارتند از :
- اصلاح به هم ریختگی گرافیکی ظاهر سایت در یک مرورگر خاص یا بعد از آپدیت نسخه جدید مرورگر.
- پاسخگویی به سوالات پیش آمده برای مشتریان تحت پشتیبانی.
- اصلاح عملکرد نامعمول بخشی از سایت که قبلا درست کار میکرده است و اکنون درست کار نمیکند.
- پیگیری دلیل عدم لاگین درست مشتری در پنل مدیریت با حفظ جوانب امنیتی.
- تنظیم مجوزهای سطح بالا و اعطا یا ملغی کردن مجوزهای خاص به وبمستر ادمین سایت.
- برگرداندن بک آپ روزانه سایت بنا به درخواست مشتری.
- ارائه راهنمایی و مشاوره در زمینههای تولید محتوا، سئو و بهرهبرداری درست از سایت.
- کمک به مشتری در ساختن فرمهای الکترونیک پیچیده.
- رفع اشکال ارسال و دریافت ایمیلهای میلباکس روی سرور.
- بروزرسانی پلاگینها و افزونههای آپدیت شده و آپدیت هسته بدون بروز مشکل برای سایت.
- نظارت بر گزارشهای امنیتی سایت و عکسالعمل به موقع به تهدیدی خاص.
- ریموت زدن به کامپیوتر مشتری و بررسی مشکلی که در مرورگر، کامپیوتر و یا شبکه داخلی مشتری درباره سایت به وجود آمده است.
- اصلاحات جزئی در دیزاین صفحه اول و صفحات داخلی و رفع اشکالات گرافیکی و ظاهری که دستکاری مشتری مسبب آن بوده است.
مشتریانی که میپرسند هزینه ساخت سایت چقدر است، در بازار مکاره شرکتهای طراح سایت، به دلیل تفاوت قیمتهای بیمنطق و تفاوت زیاد قیمتها، گیج میشوند. اما هزینه داشتن یک سایت شامل ریزهزینههای زیر است :
- هزینه ثبت سایت : مبلغی که بابت ثبت یک یا چند دامنه www پرداخت میکنید.
- هزینه طراحی سایت : مبلغ طراحی تم گرافیکی و قالب سایت.
- هزینه برنامه نویسی سایت : اگر سایتی نیازمند برنامهنویسیهای خاصمنظوره باشد هزینه برنامهنویسی آن کارکردها خاص هم باید لحاظ شود.
- هزینه سایت وردپرس : برای خود وردپرس لازم نیست پولی پرداخت شود اما ممکن است لازم باشد مبلغی را برای خریداری بعضی پلاگینهای خریدنی لازم صرف کنید.
- هزینه ساخت یک سایت فروشگاهی : اگر سایت شما یک بخش فروشگاهی هم داشته باشد یا کلا ماهیتش فروشگاه اینترنتی باشد.
- هزینه راه اندازی سایت : هزینه آپلود و راهاندازی سایت روی یک سرور و انجام تنظیمات و کانفیگهای سرور.
- هزینه های پشتیبانی سایت : مبلغی که معمولا بصورت دورههای یکساله بابت دریافت خدمات پشتیبانی به شرکت طراح پرداخت میکنید.
- هزینه تبلیغات سایت : مبلغی که مدیر سایت برای معرفی سایتش در فضای وب و اینترنت و گسترش تبلیغات در سایت های پربازدید و شبکههای اجتماعی هزینه خواهد کرد.
- هزینه طراحی بنر سایت : اگر سایتتان نیازمند بنرهای گرافیکی خاص، اسلایدهای هنری و .. باشد.
- هزینه نگهداری سایت : هزینهای که خود شما و درون تشکیلاتی خودتان من باب پرداخت حقوق و صرف وقت برای بروزرسانی و نگهداری سایت خرج میکنید.
- هزینه ترجمه سایت : مبلغی که هزینه سایت دو زبانه و یا چند زبانه میکنید.
- هزینه افزایش رتبه سایت : اگر بعد از راهاندازی سایت بخواهید یک تیم سئوکار استخدام کنید.
- هزینه تمدید سایت : هزینهای که سالانه بابت تمدید هاست و دامین و پشتیبانی پرداخت خواهد کرد.
مواردی که معمولا شرکت طراح در اتمام کار و هنگام تحویل سایت باید انجام دهد، عبارتند از :
- آدرس لاگین و نام کاربری و کلمه عبور پانل ادمین سایت
- آدرس لاگین و نام کاربری و کلمه عبور پانل هاست سایت
- آدرس لاگین و نام کاربری و کلمه عبور پانل ثبت دامین سایت
- آدرس لاگین و نام کاربری و کلمه عبور سامانه تیکتینگ پشتیبانی
- مستندات آموزشی
- قرارداد پشتیبانی
اینکه طراحی سایت چقدر طول می کشد و یا مدت زمان طراحی سایت، بستگی به پارامترهای زیادی دارد. اما در آکادمی سلام موفقیت این فرایند از دو تا چند هفته بیشتر زمان نمی برد. به شرط اینکه مشتری در انعقاد قرارداد و تامین محتوا تسریع کند می توان این زمان را تا یکی دو هفته هم کاهش داد.
در باب تفاوت طراحی سایت با برنامه نویسی سایت باید گفت، قطعا وقتی طراحی سایت با برنامه نویسی خاص منظوره برای شما و از صفر اتفاق می افتد، علاوه بر تلف شدن زمان بسیار زیاد و هزینه سنگین شما وارث تمامی باگ ها و خطاهای نرم افزاری خواهید بود که اولین کاربر نگون بخت آن هستید و تا کنون هیچ جای دیگر زیر بار تست و بازدید واقعی نرفته است و به تازگی لانچ شده است!
البته اینکه دیزاین کار و قالب سایت سفارشی و اختصاصی شما کار شود هیچ اشکالی ندارد و کار مرسومی است و ما هم گرافیک سایت را برای هر مشتری اختصاصی او و از صفر کار می کنیم. اما بحث برنامه نویسی درباره انجین و موتور نرم افزاری سایت است.
پس در موضوع فرق طراحی سایت با برنامه نویسی می گوییم تنها جایی که منطقی است شما دست به طراحی سایت با برنامه نویسی بزنید زمانی است که چنان ایده منحصربفرد و غیر مسبوق به سابقه ای دارید که قبلا به ذهن هیچ کس دیگری در دنیا نرسیده است! و لذا قبلا توسط هیچ کسی دیگری برنامه نویسی نشده است و هیچ سورس کامل آماده باگ گیری شده توسعه یافته زیر بار اجرا رفته ای برای آن وجود ندارد و لاجرم باید نشست و آن را از صفر نوشت ولو هر هزینه سنگینی به لحاظ وقت و پول به شما تحمیل کند!
اما در بسیاری اوقات اینطور نیست. وقتی شما یک سایت اطلاع رسانی برای معرفی محصولات شرکت خود می خواهید یا می خواهید یک فروشگاه اینترنتی راه اندازی کنید، در هیچ یک از کارکردهای موتور نرم افزاری سایت، تفاوت فاحشی با سایت های مرسوم ندارید، محض خطاست که از صفر بدهید برای شما برنامه نویسی خاص منظوره کنند. بلکه درست استفاده از وردپرسی است که ۵۵ هزار پلاگین آماده تست شده در میلیون ها سایت استفاده شده دارد که نظرات صدها هزار ادمین در آنها پياده شده و پخته و مجرب گشته و شما بسیاری را رایگان و بعضی را با پرداخت مبلغی واقعا اندک با یک کلیک به سایتتان اضافه میکنید.
اگر ایده شما هم قابلیت پیاده سازی با طراحی سایت را دارد و هم قابلیت اجرا در قالب یک اپ موبایل با طراحی اپلیکیشن باید گفت :
- اگر تعدادی مخاطب مشخص دارید که بنا به هر دلیل از شما حرف شنوی دارند و می توانید آنها را وادار به نصب اپ موبایل کنید، شاید اپ برای شما بهتر باشد. اما اگر مخاطب شما بالقوه هر کسی می تواند باشد و باید با میل و رغبت خود تصمیم به نصب اپ بگیرد، بهتر است ابتدا سایتی ریسپانسیو بزنید و ایشان را با برند و کیفیت خدمات خود آشنا کنید تا در اثر مراجعات مکرر به مرور زمان مشتاق به دانلود اپ اختصاصی از روی سایت مذکور شوند.
- اگر پاشنه آشیل موفقیت ایده شما کسب رتبه در موتورهای جستجو و بالا پیدا شدن در سرچ های مردم در گوگل است، باید طراحی سایت کنید نه طراحی اپ! زیرا این سایت است که می شود آن را سئو کرد، اپلیکیشن و اطلاعات داخل آن را نمی شود سئو کرد!
- اگر هم باید طراحی سایت داشته باشید و هم طراحی اپ، باید طراحی سایت را اولویت دهید و زودتر از طراحی او، سایت خود را راه اندازی کنید. زیرا معمولا اپ باید به یک بانک اطلاعاتی آنلاین متصل شود و اطلاعات را واکشی کند و نمایش دهد. پس طراحی سایت با بانک اطلاعاتی باید زودتر اتفاق افتاده باشد.